Siz de Bir Acayip Blog ailesinin bir parçası olmak ister misiniz?

Bir Avuç Genç olarak çıktığımız yolda bize eşlik edecek, gayretimizi paylaşacak, samimiyetini bizden esirgemeyerek yeri geldiğinde keyifli sohbetlerimize ortak olacak dostlar arıyoruz.

Neler bekliyoruz?

Bir Acayip Blog, İslâm medeniyetinin bütün ögelerini –tarih, edebiyat, kültür, sanat gibi- kendisine vasıta edinerek, ekseni İslâm penceresinden geçen bir bakış açısı kazanmaya ve kazandırmaya çalışan bir sosyal platformdur. Bu minvalde yeni ekip arkadaşımızın, özellikle parantez içinde belirtilen konulardan birinde (İslâm medeniyetinde bilim, İslâm medeniyetinde sanat, İslâm medeniyetinde mimari, unutulan geleneklerimiz) yazılar ortaya koyabilecek olması veya iyi bir hikâye yazarlığı yapabilmesi tercih sebebimiz. Fakat “Benim başka bir önerim var!” diyorsanız, yepyeni konulara daima açığız.

Fikirlerimizi aktarmakta en güçlü silahımız ise kalem. Bu nedenle bir yazarın üslubuna, yazım ve imla kurallarına azami ölçüde dikkat ediyor olması, bizim için olmazsa olmazlardan.

Aşağıdaki formu doldurarak ve seçtiğiniz konuyla alakalı iki örnek yazınızı da kenarına iliştirerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Haydi gelin, birlikte yürüyelim!

 

    Adınız ve Soyadınız(*zorunlu)

    E-Postanız(*zorunlu)

    Okuduğunuz / Mezun Olduğunuz Okul(*zorunlu)

    Yaşadığınız Yer

    Telefonunuz

    Tecrübeleriniz, Bize Kendinizden Bahsedin

    Seçtiğiniz Kategori(*zorunlu)

    İslâm Medeniyetinde Bilimİslâm Medeniyetinde Sanatİslâm Medeniyetinde MimariUnutulan GeleneklerimizÖyküBenim konum bambaşka!

    Yazınızı Yükleyin(*zorunlu)

    [recaptcha]